Utbildning

Kunskap är en av de viktigaste nycklarna för att få företag lönsamma, robusta och hållbara över tid. Med rätt kunskap görs rätt åtgärder, på rätt plats vid rätt tid.

Under kurser förmedlas kunskap, erfarenhet och ny teknik där teori och praktik kopplas ihop med systemtänkande och helhetssyn. Att se helheten ger ofta intressanta lösningar.

Situationsanpassade utbildningar hos Abergon

Abergon erbjuder utbildning inom energieffektivisering, energikartläggning, energiledning, belysning, miljöledningssystem, förebyggande underhåll, tryckluft och pneumatik. Delar som ledarskap, struktur och kommunikation är delar som ingår i vissa kurser. Kursen kan även anpassas och genomföras på plats. Helt enligt era behov och önskemål. Som kan ses på bilden så går vi på djupet för att förstå funktioner och hur dessa kan optimeras.

Vid utvärdering av Abergons kurser är resultatet ofta över kundens förväntningar. Stort engagemang och utbildning som görs med aktiva deltagare i det aktuella företagets lokala verksamhet är alltid uppskattat. ”Vi har redan och kommer ha stor användning av denna kurs, har hörts vid flera tillfällen”

 

Vill du stärka din kompetens ytterligare så anmäl ditt intresse här.

På gång: