Sveriges energiförbrukning

Varför är det så viktigt med energieffektivisering.

Sverige är ett land där energi används i industrin, för transporter samt till våra bostäder (framgår av grafen nedan). Dock är det både för företagens ekonomi och för vår privata ekonomi viktigt att energikostnaden hålls så låg som möjligt. Att påverka energipriset är “svårt” men att minska sin energiförbrukning är något alla kan och borde göra. Det finns otroligt intressanta besparingar som kan genomföras, vissa överraskar!

Dessutom har vi krav “från” miljön där vi troligtvis snart får stimulanser i form av skatter varför en energibesparing som idag är väldigt lönsam och kommer bli ännu lönsammare under de kommande åren.

Kravet är att vi skall sänka vår energiförbrukning med 20% till år 2020 (bla ett EU mål)

Ofta finns mycket att spara och Abergon hjälper till för att hitta och frigöra dessa “dolda/ bundna” tillgångar. Då anläggningen är energioptimerad hjälper även Abergon till att hålla verksamheter hållbara över tid genom att införa effektiva ledningsstödssystem (energiledningssystem både för certifiering eller i en light version).

Med kartläggning, energioptimering, energiledning, energivisualisering och utbildning är Abergon marknadens mest kompletta erbjudande.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>