Abergon hjälper företag i Norrtälje kommun med energieffektivisering

Ännu en prestige framgång för Abergon

Abergon har fått i uppdrag att ge energiinformation på ett företagsseminariet och berätta om energieffektivisering, hur att spara energi samt ge tips & råd till företagare. Efter seminariet kommer företag i kommunen att kunna anmäla intresse för ett energirådgivningsbesök av Abergon AB. Nu ser jag framemot att träffa alla intresserade företag i Norrtälje kommun och bidra till kommunens minskade miljöbelastning och samtidigt öka företagens konkurrenskraft.

 

Energieffektivisering ger resultat och sparar pengar!
Välkommen till ett kostnadsfritt seminarium där du som företagare får information om hur du kan spara både energi och pengar.
Lars-Göran Sander, energirådgivare och en av finalisterna i Sveriges energieffektiviseringstävling Eprize 2013, finns på plats och ger dig tips och råd om energieffektivisering.

Datum: 25 oktober
Tid: 13.00–14.00
Plats: Sportcentrum i Norrtälje 
Arrangör: Norrtälje kommun i samarbete med Energi- och klimatrådgivningen

http://www.norrtalje.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo-och-klimat/Energiradgivning/Energiseminarium/

Anmäl dig via: norrtalje.se/energiseminarium senast den 23 oktober

A5 liggande inbjudan original

 

 

Det här inlägget postades i Energidiagnos, Energieffektivisering, Energikartläggning, Energikartläggningscheckar, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>