Energikartläggning i Tierp

Abergon var på plats i Tierp för att informera om energieffektivisering som innefattade energikartläggning, energikartläggningscheckar, energiplan, energiledning och visade många egna inspirationsexempel.

Tack till er alla som lyssnade och ställde intresserade frågor och grattis till er som vann en energidiagnos. Vi syns snart!

Det är klart lönsamt att energieffektivisera både för företaget och för vår miljö så börja idag. Planera lite och gör mycket (m.a.o. fastna inte i planerandet utan finns inte resurser ta då hjälp för tid är pengar, snabbt stora pengar, vilket är väldigt lönsamt)

Starta med en energikartläggning och använd stödet energikartläggningscheck, energikartläggningscheckar, för att enklare komma igång. Snart har ni en energiplan som är en bra del i ett energiledningssystem (ISO 50001) där företagsledningen får rätt information på rätt sätt för att kunna ta rätt beslut.

Efter mötet fick jag möjlighet att besöka Tierps järnbruk och se hur material smälts och gjuts till nya produkter. Ett mycket trevligt besök där mycket energi används.

Nu ser jag framemot nästa träff

 

Det här inlägget postades i Energidiagnos, Energieffektivisering, Energikartläggning, Energikartläggningscheckar, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>