Ännu ett kommunuppdrag för Abergon

Abergon har fått ännu ett uppdrag för Norrtälje kommun och kommer att vara på plats på tre av kommunens bibliotek för att där berätta om fördelar med energieffektivisering. Under dagen välkomnas invånare i kommunen för att få svar och tips gällande energieffektivisering.

Energirådgivningen kommer genomföras på följande platser den 24 juni:

Norrtälje stadsbibliotek, kl 10-12
Hallstaviks bibliotek, kl 13-15
Rimbo bibliotek, kl 16-18

Energirådgivningen sker i samband med Sustainable Energy Week,http://www.eusew.eu/ ett initiativ av Europakommissionen som innefattar olika aktiviteter som ska inspirera nya idéer för effektiv energianvändning och förnyelsebara energilösningar i strävan att uppfylla EU:s energi- och klimatmål.

Detta är ytterligare ett bra exempel på hur aktiva Norrtälje kommun är för att minska kommunens totala energiförbrukning och därmed miljöbelastning med målet att klara kommunens uppsatta klimatmål.

För Er som inte har möjlighet att komma till biblioteken erbjuder Abergon även hembesök för att då få handfasta och tydliga energisparråd i er villa eller i er verksamhet. Hör gärna av er för ett kostnadsförslag.

 

Det här inlägget postades i Energieffektivisering. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>